Smag den frisristede kaffe hos Cafè Brøndum i Nyborg

Friskristet kaffe fra det Fynske microristeri Stellini

Nyborgs bedste Kaffe kommer fra Fyn

Stellini sikrer, at du får den bedste dybde i de enkelte sorters karakteristiske smagsnuancer.
Kaffebønnerne vi bruger på Café Brøndum er friske og håndristede, så de er helt friske, når vi brygger din kaffe. Håndristning betyder også, at hver eneste type kaffe er optimeret under ristningen.
Ønsker du den bedst mulige smagsoplevelse i hver enkelt kop kaffe, så kom og bestil en kop kaffe på Café Brøndum. Hos Café Brøndum kender vi Stellinis brede udvalg i specialkaffer og blandinger ud og ind. Sammen finder vi præcis den kop kaffe du har brug for!

En særlig specialitet hos Stellini er kaffebønner,  ristet efter italienske ristemetoder.

De forskellige bønnesorter har hver deres overflade, hårdhed og størrelse. De skal derfor også behandles forskelligt for at få det optimale ud af dem. Hos Stellini overvåger de hver eneste bønnesorts og ristning individuelt, med andre ord behandles hver eneste portion af kaffebønner forskelligt fra ristning til ristning. Kaffebønnerne bestemmer.

Kaffen i supermarkedet er nødt til at være mørkristet, fordi den skal billig og kraftig og have lang lagertid. Hos Stellini er det kaffebønnernes egenart, der bestemmer, om ristningen skal være lys, mellem eller mørk.

Ristningen af de grønne bønner sker i en roterende tromle, der opvarmes med gas. Det sikrer præcis styring af temperaturen, som typisk ændres flere gange i løbet af hver ristning. Den efterfølgende afkøling foregår med luft. Evt. blanding af kaffetyper, sker først efter ristningen.